Lucia

På Klöxhultsskolan är det åk 5:s ansvar att ha hand om luciatåget. Vi är i full gång och planerar det just nu.
Idag fick eleverna veta vilken ”roll” de ska ha i tåget. De ska därför kolla om de har kläder till det. Fråga syskon, grannar, kompisar m fl om någon har att låna ut. Det finns lite att låna på skolan men det är bra om man lyckas ordna på egen hand.

Luciatåget kommer att visas upp i idrottshallen på onsdag den 13 december kl. 9.00 och 10.15. Vårdnadshavare till elever i åk 5 är välkomna att titta på luciatåget. Tänk på att man inte får filma eller fotografera.

Eleverna kan öva på sångerna på Nathanaels hemsida:

Musik på Klöxhult & Montessori: Lucia (musikkloxhult.blogspot.com)

 

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *